SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK İÇİN “SİPERLİKLİ MASKE” HAZIRLANIYOR

ÇATALCA’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK İÇİN “SİPERLİKLİ MASKE” HAZIRLANIYOR
Bu haber 08 Nisan 2020 - 13:19 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi ve Çatalca Gençlik Merkezi koronavirüse karşı özveriyle görev yapan sağlık çalışanları için seferber olarak “SİPERLİKLİ MASKE” hazırlıyor.

İlk günden itibaren salgına karşı ilçede yoğun mücadele başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner  birçok çalışma ile de sağlık çalışanlarının da daima yanında oluyor.  Bu çalışmalar kapsamında sağlık mensuplarına destek olmak için Belediye ve Gençlik Merkezi işbirliği ile siperlikli maske üretimi yapılmaya başlandı.

Sağlık mensuplarımızın yanındayız

Çalışmaları yakından takip eden Başkan Mesut Üner, “İçinden geçmekte olduğumuz bu zor günlerde belediye olarak daima sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Salgınla mücadelede en ön safta olan hekimlerimiz ile sağlık emekçilerimizi koronavirüsten korumak adına “ SİPERLİKLİ MASKE” hazırlıyoruz. Bu maskelerle onların korunmalarına bir nebze de olsa yardımcı olacak olmanın mutluluğu bizlere yetiyor. Böylesine anlamlı bir çalışmada yer alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER