SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA RENGARENK MUHTEŞEM BİR GECE

ÇATALCA’DA RENGARENK MUHTEŞEM BİR GECE
Bu haber 30 Ağustos 2022 - 11:55 'de eklendi.

Erguvan Festivali ’nde tarihi bir gece daha yaşandı. Colorap etkinliği ile müzikle renklerin dansına on binlerce genç Doğukan Manço ve Sefo’nun muhteşem şarkılarıyla eşlik etti.

Çatalca’da tarihi bir gece yaşandı. İlçemiz içinden ve ilçe dışından gelen binlerce müziksever Çatalca tarihinin en kalabalık günlerinden birini yaşatırken, on binlerce genç 21. Erguvan Festivali’nde Colorap etkinliğinde buluşarak hayran oldukları Dj Doğukan Manço ve Sefo ile coştu.

Colorap önce Doğukan Manço’nun müzikleri eşliğinde Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilk atışını yaptığı rengarek boyalarla başladı. Rengarenk olan gençler müziğin ritmine kendini verirken daha sonra sahneye son zamanların çocukların ve gençlerin gözdesi Sefo çıktı. Sevilen tüm şarkılarını seslendiren sanatçıya binlerce kişi aynı anda eşlik ederek unutulmaz saatlere imza atıldı.

Çatalca’mız istiyor biz yapıyoruz

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yaptığı konuşmada Mehmetçik Meydanını dolduran binlere seslenerek,“Erguvan Festivalimizde çocuklarımıza bayram tadında eğlenceler düzenlerken gençlerimiz istedikleri sanatçılarla buluşturuyoruz. Bu gece Çatalca’mız Colorap etkinliğimizle rengarenk oldu. Bir kez daha muhteşem gençlerimiz ile gurur duyduk. Onların mutluluğu hepimizin mutluluğu.Doğukan Manço’nun muhteşem müzikleriyle başlayan eğlence Sefo ile doruğa ulaştı.Kıymetli sanatçılarımıza ve bir araya gelen muhteşem Çatalca’mıza gönülden teşekkürlerimizi sunuyorum .İyi ki varsınız.” sözlerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER