SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

ÇATALCA’DA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL
Bu haber 09 Nisan 2022 - 14:42 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte adeta altın çağını yaşayan Çatalca, özel gün ile haftalarda gerçekleştirdiği etkinlik programlarıyla da gündemden düşmeyip, adından fazlasıyla söz ettirmeye durmaksızın devam ediyor. Bu anlamda Başkan Mesut Üner’in talimatıyla Ramazan etkinliklerine aylar öncesinden hazırlanmaya başlayan Çatalca Belediyesi yine başarılı çalışmalar gerçekleştirerek, ilçede güzel ve bereketli bir Ramazan ayı yaşanmasına vesile oluyor.

RAMAZAN BOYUNCA 4805 ADET SICAK YEMEK DAĞITILIYOR

İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’da, muhtarlıklardan teslim alınan isim listelerine her gün dört çeşit 4805 adet sıcak yemek evlerine kadar elden teslim ediliyor. Sıcak yemekler Çatalca Belediyesi aşevinde hazırlanılıyor.

AKŞAM İFTAR DAVET PROGRAMLARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İLK İFTAR DAVETİ ÇATALCA BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSUNDAN SÜRPRİZ

Başkan Mesut Üner’in ilk iftar daveti, geçtiğimiz haftalarda dünya mutluluk gününde ‘’Altın Şarkılar’’ konseriyle gönüllerde taht kuran Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve aileleri oldu. İftar oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Koro şefi Cengizhan Sönmez’in sürprizi iftar davetindeki neşeyi doruklara çıkardı. Şef Cengizhan Sönmez’in Birlikte Çatalca’yız isimli şarkısı çok beğenildi ve defalarca dinlenip hep beraber söylendi.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ İFTAR DAVETLİSİ ÇATALCA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI OLDU

Çalışanlarıyla kurduğu gönül köprüleriyle sadece Çatalca’da değil tüm İstanbul’da adından fazlasıyla söz ettiren Başkan Mesut Üner’in ikinci ve üçüncü daveti Çatalca Belediyesi çalışanları ve aileleri oldu. Canlı fasıl müzikleri eşliğinde gerçekleşen iftar öncesi Başkan Mesut Üner iftar programına katılan personel ve ailelerini tek tek masalarına giderek ziyaret etti. Akşam boyunca Çatalca Belediyesi çalışanları ve Başkan Mesut Üner’in samimiyeti görülmeye değerdi.

Ramazan ayının ilk haftası sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayında Çatalca’mızda güzel bir ay yaşamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her gün 4805 aileye 4 çeşit sıcak yemek dağıtıyoruz. Tüm bunların dışında iftar davetlerimize durmaksızın devam ediyoruz. Çatalca’mızda aynı gökyüzünde olduğumuz herkesi çok seviyoruz. Halkımızın her anında yanında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER