SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA PAZAR YERİNE EL DEZENFEKTAN ÜNİTELERİ KURULDU MASKE DAĞILTILDI

ÇATALCA’DA PAZAR YERİNE EL DEZENFEKTAN ÜNİTELERİ KURULDU MASKE DAĞILTILDI
Bu haber 27 Mart 2020 - 13:13 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda vatandaşların pazar alışverişlerini daha sağlıklı ve güvenli ortamda yapmaları için belediye ekiplerinin sabaha kadar gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmaları ardından esnaflara ve vatandaşlara el dezenfektanı ve maske dağıtımı için ekipler pazar alanında yerlerini aldı.

Pazar Esnaflarına eldiven dağıtımını da gerçekleştiren belediye ekipleri aynı zamanda pazar giriş ve çıkış noktalarına dezenfektan yerleştirdi. Sosyal mesafenin korunması için de tezgâhlar arası açıklığına dikkat edilirken aynı zamanda vatandaşların kendilerini ve çevrelerini korumaları adına ürünlerin elle temassız bir şekilde alım ve satımı konusunda önleyici tedbir ve bilgilendirmelerde bulunuldu.

Esnaf ve vatandaşların kendilerini pazarda karşılayan ekiplere memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Mesut Üner’e ilk günden itibaren ilçede gösterdiği hassasiyet, pazarda aldığı önlemler ve maske, eldiven, dezenfektanlar için teşekkür dileklerini ilettiler. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER