SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA OTOPARK SORUNU TARİH OLUYOR

ÇATALCA’DA OTOPARK SORUNU TARİH OLUYOR
Bu haber 01 Haziran 2021 - 11:06 'de eklendi.

Türkiye’de özellikle büyük şehirlerin en önemli sorunlarından biri otopark sorunu olduğu hepimizin bildiği bir gerçek. Mesleği Mimar olan ve ilçenin dört bir yanındaki proje şantiyelerini tüm detaylarıyla makam odasını unutarak sürekli bizzat denetleyen Başkan Mesut Üner’in Pazar ve Pazartesi gün ki durağı temeli atılan Kapalı Otopark oldu.

Kapalı otopark temeli atıldığı sırada Başkan Mesut Üner’in yaşadığı haklı gururu ve sevinci görülmeye değerdi. Temeli atılan kapalı otopark yaklaşık 300 araca ev sahipliği yapacak.

Kapalı Otopark şantiyesi ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Hizmet sevdamızın adı Çatalca’m olunca bir an olsun dinlenmeyi ve mola vermeyi kendimde hak bulmuyorum. Zira Çatalca’m için, işimiz vaktimizden çok. Otopark çalışmalarımızı Pazar ve Pazartesi günü yerinde denetledim. Beton temeli Pazar günü atılmaya başlandı ve halen devam ediyor. Hayırlı Olsun. Çatalca’mızın en büyük sorunlarından birinin daha çözümünü sağlayacak 2 katlı 300 araçlık otoparkımız tamamlandığında ilçemizde otopark sorunu tarih olacak. Yapımı tüm hızıyla devan eden diğer bir projemiz olan Kapalı Pazar Alanımızda tamamlandığında, pazarın olmadığı günlerde alan, 1200 araca ev sahipliği yapacak ve Çatalca’mız toplamda 1500 araçlık otoparka kavuşmuş olacak. Hayırlı olsun’’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER