SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA ÖRNEK DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK RUHU

ÇATALCA’DA ÖRNEK DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK RUHU
Bu haber 16 Temmuz 2021 - 11:50 'de eklendi.

15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilen hain darbe  girişiminin 5. yılında, Çatalca’da gün boyu gerçekleşen etkinlikler düzenlendi. Gün boyu düzenlenen etkinliklere gerek ilçe protokolü gerekse ilçe halkı yoğun katılım göstererek tek vücut olması dikkat çekti. 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilen hain darbe girişimi

Anma Programlarının İlk Durağı Gökçeali Mahallesi 15 Temmuz Şehitliği Oldu

Çatalca’da Demokrasi ve Milli Birlik anma programları Gökçeali Mahallesinde bulunan 15 Temmuz Şehitliğinde başladı. Anma programına Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş riyasetindeki ilçe protokolüyle birlikte Başkan Mesut Üner, Şehit ve Gazi yakınları katılım sağladı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başladıktan sonra, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Programın sonunda anma programı katılımcıları, 15 Temmuz Şehitler Anıtına çiçek bıraktı.

Tarihi Alipaşa Camii’nde, Şehitler İçin Mevlid–i Şerif ve Dua’lar Okundu

Gökçeali Mahallesinde bulunan 15 Temmuz Şehitliğinde düzenlenen anma programından sonra, Tarihi Alipaşa Camii’nde, vatan ve bayrak için canını hiçe sayan Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif ve Dua’lar okundu.

Perşembe Pazarında Şehitler  İçin Lokum Dağıtımı Yapıldı

Tarihi Alipaşa Camii’nde Şehitler için Mevlid-i Şerif ve Dua’lar okunduktan sonra, Başkan Mesut Üner tarafından Şehitler için hazırlatılan lokumlar ilçe halkına dağıtıldı. Başkan Mesut Üner’in bu hassasiyeti, halkın takdiriyle karşılık buldu.

Anma Programları Cumhuriyet Meydanında Sabah Namazına Kadar Devam Eden Programlarla Son Buldu

Anma programının son durağı Cumhuriyet Meydanı oldu. Anma programına ilçe protokolüyle birlikte halk yoğun katılım sağladı. Cumhuriyet Meydanındaki program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Sonrasında ilçe protokolünün konuşmaları, günün anlam ve önemiyle ilgili izlenen videolar, meydandaki tüm katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER