SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA ÖĞRETMENLER ÇOK SEVİLİYOR

ÇATALCA’DA ÖĞRETMENLER ÇOK SEVİLİYOR
Bu haber 25 Kasım 2023 - 12:02 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner Çatalca’da göreve geldiği günden bugüne, sadece ilçeye kazandırılan tarihi projelerle altın çağını yaşatmıyor, aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetlerle özel gün ve haftalara verilen özel değerle de dikkat çekmeye devam ediyor. Bu anlamda Çatalca’da gerçekleşen öğretmenler günü etkinlikleri, Çatalca’daki öğretmenlere unutulmaz bir gün yaşattı.

 ETKİNLİK PROGRAMLARI CUMHURİYET MEYDANINDA BAŞLADI

Çatalca’da öğretmenler günü programları, Cumhuriyet meydanında Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aziz hatırasında saygı duruşu, istiklal marşı ve çelenk sunulmasıyla başladı.

 TÖREN PROGRAMI MUHTEŞEMDİ

Cumhuriyet meydanında gerçekleşen tören programının ardından, Prof. Dr. Fuat Sezgin İlk-Orta Okulunda, ilçe protokolü ve öğretmenlerin yoğun katılımıyla tören programı gerçekleşti. Tören programı tüm katılımcılara oldukça duygusal anlar yaşattı.

 ÇATALCA’DA TÜM ÖĞRETMENLER ÇATALCA BELEDİYESİ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

Başkan Mesut Üner, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Çatalca Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğündeki çalışanların katılımıyla, ilçedeki tüm öğretmenler ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında öğretmenler günü kutlanırken, günün anısına öğretmenlere hediyeler sunuldu.

ÖĞRETMELER GÜNÜ İÇİN AKŞAM YEMEĞİ ORGANİZE EDİLDİ

Yoğun geçen öğretmenler günü etkinliklerinde günün sonunda Başkan Mesut Üner’in organize ettiği öğretmenler günü yemeği, öğretmenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Unutulmaz akşamda ilçedeki emekli öğretmenlerde unutulmadı. Kendilerine organize edilen akşam yemeği programından dolayı öğretmenler, masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Mesut Üner’e teşekkür edip, günün anısına fotoğraflar çektirdiler.

Çatalca’da muhteşem geçen öğretmenler günü etkinlikleri sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Hepimizin üzerinde unutulamaz emekleri olan ve yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz için ne yapsak az ve yarım kalır. Bugün öğretmenler günü kutlama programlarımız oldukça yoğundu. İlçemiz sadece mega projelerle anılmayacak. Aynı zamanda özel gün ve haftalardaki etkinliklerimizde dikkat çekecek. Bu konuda kararlıyız. Çatalca ilçemizdeki tüm öğretmenlerimizi ziyaret edip, günün anısına hediyelerimizi takdim ettik. Günün sonunda emekli öğretmenlerimizin de katılım sağladığı emektar ve vefakar öğretmenlerimiz için akşam yemeği organize ettik. Bu vesileyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, ömürleri boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Çatalcamızda çok kıymetli öğretmenlerimiz asla yalnız yürümeyecekler.’’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER