SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA ÖĞRENCİ OLMAK GÜZEL

ÇATALCA’DA ÖĞRENCİ OLMAK GÜZEL
Bu haber 05 Ekim 2021 - 11:08 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı vizyon projelerinin açılışlarıyla yoğun günler yaşayan Başkan Mesut Üner, ilçede yarınların teminatı çocuklara ve gençlere verdiği değerle beraber, kültür, sanat, spor ve eğitim çalışmalarıyla sadece Çatalca’da değil, tüm bölge halkının gönüllerinde taht kuruyor.

Başkan Mesut Üner göreve gelir gelmez Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezinde ilçe gençlerine kazandırdığı Sürekli Eğitim Merkeziyle, öğrencilerin sevgisini ve takdirini kazandı. Ortaokul sekizinci sınıf LGS ve Lise on ikinci sınıf YGS’ye hazırlanan Çatalca’daki öğrenciler, konusunun uzmanı öğretmenler ile zorlu sınav süreçlerine kolaylıkla hazırlanıyor. Çatalca Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezindeki öğrenciler iki haftada bir deneme sınavlarına tabi tutuluyor. Geçtiğimiz cumartesi günüde Çatalca Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde zorlu sınavlara hazırlanan öğrenciler, iki haftada bir olan periyodik deneme sınavına katılım sağladılar ve zorlu sınavlar öncesi seviye tespitinde bulunarak çalışmalarına yön verdiler.

Çatalca Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezindeki deneme sınavı süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’ÇATALCA‘MIZDA HER ALANDA OLDUĞU GİBİ EĞİTİM ALANINDA DA HİZMET DOKUNUŞLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ. ÇÜNKÜ YARINLARIMIZIN TEMİNATI ÖĞRENCİ ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ. Bugün Çatalca Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde iki haftada bir uyguladığımız “Deneme Sınavı” günüydü. Sürekli Eğitim Merkezimizde istihdam ettiğimiz konusunun uzmanı Öğretmenlerimiz ile ilçemizdeki öğrencilerimizi zorlu eğitim hayatlarında yalnız bırakmıyoruz. Yüreğimizdeki Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK sevgisi ve Çatalca sevdamızdan güç alarak çalışmalarımıza gece-gündüz demeden aralıksız devam edeceğiz. Hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER