SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA O UYGUNSUZ ŞEKİL VE YAZILARI YAZANLAR YAKALANDI!

ÇATALCA’DA O UYGUNSUZ ŞEKİL VE YAZILARI YAZANLAR YAKALANDI!
Bu haber 19 Ocak 2023 - 10:44 'de eklendi.

Çatalca’da çaldıkları boyalarla bazı cami duvarlarına, özel okul istinad duvarı ve bilboardlara uygunsuz şekil ve yazılar yazan kişilerin yakalanıp adalete teslim edildiği öğrenildi.

İlçe halkının büyük tepkisine neden olan olayla ilgili Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve belediye başkanı Mesut Üner, açıklama yaptı.

İşte Kaymakam Ermiş’in O Açıklaması;

Bu sabah Çatalca’da can sıkıcı bir olay yaşandı. Dün akşam saatlerinde  alkol alan kendini bilmez iki şahıs bazı cami duvarlarına, özel okul istinad duvarı ve bazı bilboardlara, inşaatı bitmek üzere olan Millet Bahçesinden açıktan hırsızlık yapmak suretiyle çaldıkları boyalarla uygunsuz, gayri ahlaki ve seviyesiz şekil ve yazılar yazmışlar.

Her ne kadar kimselere görünmeden ve kameralara takılmadan bu iğrençliği yapmaya çalışsalar da konuyu bizzat takip etmek suretiyle ve  Emniyet Müdürlüğümüz  ve Başsavcılığımızın yoğun gayreti ile 2 saat içerisinde bölgedeki onlarca kamera görüntüleri izlenerek failler yakalandı, tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi.

 “İstanbul’un En Güvenli İlçesi”

Kaymakam Ermiş, Bilinmesini isterim ki  Halkımızın desteği ve yasalara olan saygısı, ve Kolluk güçlerimizin gayreti sayesinde 1115 kilometrekare yüz ölçümü ile İstanbul’un en büyük İlçesi olan Çatalca İçemiz geniş coğrafyasına rağmen 2021 ve 2022 de kişilere karşı suçlarda %100, mala karşı işlenen suçlarda % 96 aydınlatma oranıyla en güvenli İlçedir. Katkısı olan tüm vatandaşlarımıza, Adliye ve ve Kolluk çalışanlarımıza, bekçi, zabıta ve özel güvenlik personellerimize şükranlarımı iletiyorum, açıklamasında bulundu.

Başkan Üner: “Çatalca’mızın engin hoşgörü kültürüne yakışmadı”

Yaşanan çirkin olayla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan Çatalca belediye başkanı Mesut Üner ise şu ifadeleri kullandı.

Sevgili kardeşim, dünya görüşün ve hangi dine inancın ne olursa olsun sana tüm dinlerin ibadethanelerine saygı duymak yakışır.

Çok yakında açılışını yapıp, seninde keyifli anlar yaşayacağın Millet Bahçemizdeki ibadethanemize yaptığın bu çizim Çatalca’mızın engin hoşgörü kültürüne yakışmadı. Dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER