SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Çatalca’da Nefesten Sese Muhteşem Yolculuk

Çatalca’da Nefesten Sese Muhteşem Yolculuk
Bu haber 28 Ağustos 2019 - 13:28 'de eklendi.

20. Erguvan Festivali kapsamında Çatalcalılarla buluşan Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan, muhteşem bir müzik şölenine imza attı.
Klarnetin ezgileri, Elif Buse Doğan’ın muhteşem sesi ile buluşan Çatalcalılar türkülerin eşsiz tınılarında kayboldular. Binlerce kişilik koronun eşlik ettiği Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan konseri unutulmaz anlara sahne olurken , seslendirdikleri parçalar ile dinleyicilere adeta zamanda yolculuk yaşattılar.Konser öncesi Çatalca Belediyesi halk oyunları hünerlerini sergilediler.
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, birbirinden değerli iki sanatçıya muhteşem gece anısına çiçek sunarak, Erguvan Festivali’ne katılımlarından dolayı tüm Çatalca halkı adına teşekkürlerini iletti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER