SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
Bu haber 31 Ağustos 2021 - 11:06 'de eklendi.

Geçtiğimiz haftayı muhteşem etkinliklerle Çocuk Şenliği ve Yağlı Güreşlerle dolu dolu yaşayan Çatalca halkı, Başkan Mesut Üner’in talimatıyla organize edilen muhteşem bir 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşadı.

Zafer Bayramı Coşkusu Bisiklet Turuyla Başladı

Çatalca’da Zafer Bayramı coşkusu etkinlikleri saat 12.00-17.00 arası 35 km’lik bir güzergah boyunca devam eden bir bisiklet turuyla devam etti. Bisiklet turu Çatalca Belediyesi ve Çatalca Doğal Çevre ve Doğa Sporları Kulübü Derneği ile birlikte organize edildi. Düzenlenen bisiklet turunun ilk etabı Cumhuriyet Meydanından başlandı, karakol arkası, Topuklu Caddesi, Fetih Caddesi, İnceğiz Yolu, Hanice Caddesi, Yavuz Selim Caddesi, Kabakça Mahallesi Meydanı, Saray Caddesi ve Kabakça Piknik Alanı ile devam etti. Kabakça piknik alanında ikram edilen öğlen yemeğinin ardından, dönüş güzergahına başlandı. Dönüş güzergahı ise Saray Caddesi, Kabakça Meydanı, Akören Yolu ( Ağaçlı Yol ) , Hanice Caddesi, İnceğiz Yolu, İnceğiz Mağaraları, Fetih Caddesi, Vezir Ferhatpaşa Caddesi, Cevdet Barın Bulvarı ve Cumhuriyet Bulvarı oldu. Yol boyunca ilçe halkının gösterdiği samimi ilgi ve alaka oldukça duygusal anlar yaşanmasını sağladı.

Zafer Bayramı Coşkusu Akşam Muhteşem Bir Zafer Yürüyüşüyle Devam Etti

Çatalca’da bisiklet turuyla başlayan Zafer Bayramı coşkusu, tüm Çatalca halkının katılımıyla Zafer Yürüyüşüyle devam etti. Bando ve Şanlı Bayrağımız ile Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi önünden başlayan Zafer Yürüyüşü, ilçe merkezi boyunca devam ettikten sonra Mehmetçik Meydanında son buldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri Muhteşem Konserle Son Buldu

Bisiklet turunda oldukça keyifli anlar yaşayan Çatalca halkı,  Zafer Yürüyüşümüz sonrası Mehmetçik Meydanında gerçekleşen TRT’nin Türk Halk Müziği Sanatçısı Mehmet Şerif Aydın konseriyle oldukça neşeli anlar yaşadı.

Başkan Mesut Üner: TEŞEKKÜRLER ÇATALCA, SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Çatalca’da yaşanan muhteşem Zafer Bayramı coşkusu sonrası açıklamalarda bulunan       Başkan Mesut Üner: ‘’TEŞEKKÜRLER ÇATALCA. SİZLERLE BİRLİKTE GÜN BOYUNCA DEVAM EDEN ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİMİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ MUHTEŞEM İLGİ ve ALAKA İÇİN SOZSUZ TEŞEKKÜRLER TÜM HALKIMIZLA GURUR DUYUYORUZ VE HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUZ. TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN İZİNDE İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER