SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM SÜNNET ŞENLİĞİ

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM SÜNNET ŞENLİĞİ
Bu haber 06 Eylül 2021 - 11:28 'de eklendi.

İlçeye kazandırdığı vizyon projelerin yanı sıra, organize ettiği etkinliklerle de Dünya şehri İstanbul’un etkinlikler merkezi olmaya başlayan Çatalca, Başkan Mesut Üner’in talimatıyla yine bir etkinliğe daha imza attı.

Bir Etkinliği Daha Kusursuz Tamamlamanın Haklı Gururu

Geçtiğimiz hafta muhteşem bir çocuk şenliği, yağlı güreşler, İlyas Demiroğlu Güreş Salonu açılışı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri organize eden Çatalca Belediyesi, şimdide Başkan Mesut Üner’in talimatıyla muhteşem bir sünnet şenliği etkinliğini tamamlamanın haklı gururunu yaşadı.

Hazırlıklar Günler Öncesinden Başladı

Sünnet şenliği etkinlikleri günler öncesinden başladı. İlk etapta aileler, Çatalca Belediyesi’ne çocukları için sünnet kayıtlarını yaptırdılar. Sonrasında ise sünnet kaydı yapılan çocuklar, sırasıyla Çatalca Belediyesi tarafından hastaneye götürülerek sünnetleri gerçekleştirildi.

Sevilen Sanatçılar Aysun Taşçeşme ve Haktan, Tüm Çatalca Halkına Keyifli Anlar Yaşattı

Çocukların sünnetleri tamamlandıktan sonra, sünnet şenliği etkinlikleri, sünnet şenliklerinin bir gün öncesi ilçe merkezindeki Ulu Camii’nde ikramlarında yapıldığı Sünnet Mevlidiyle başladı. Ertesi gün Karacaköy mahallesinde devam eden etkinliklerde fotoğraf çekimi & hediye dağıtımı ve günün finalinde ise akşam sünnet düğünü organize edildi. Sünnet düğününde sevilen sanatçılar Aysun Taşçeşme ve Haktan sahne aldı. Sevilen sanatçılar Aysun Taşçeşme ve Haktan, tüm Çatalca halkına keyifli anlar yaşattı.

Başkan Mesut Üner: Çatalca’mızda 7’den 77’ye tüm halkımız hayatları boyunca asla yalnız yürümeyecek. Sizleri çok seviyoruz.

Karacaköy mahallesinde gerçekleşen sünnet şenliği sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’ÇATALCA’MIZDA YARINLARIMIZIN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZIN NEŞESİNE ŞAHİT OLMAK, ANLATILMAZ YAŞANIR. İlçemizde muhteşem bir sünnet şöleni organize ettik. Önce çocuklarımızın sünnetlerini yaptırdık. Sonrasında ise muhteşem bir ‘’Sünnet Şenliği’’ organize ettik. Sünnet Şenliği etkinliğimiz bir güm önce ilçe merkezimizdeki Ulu Camii’nde Sünnet Mevlidimizle başladı. Ertesi gün Karacaköy Mahallemizde Sünnet Şenliği etkinliklerimiz devam etti. Şenlik boyunca tarafımızdan günün anısına fotoğraflar çekip, dağıtımını gerçekleştirdik. Çocuklarımıza hediyelerde takdim etmeyi de ihmal etmedik. Günün finalinde ise çocuklarımıza muhteşem bir sünnet düğünü gerçekleştirdik. Sünnet düğünümüzde ise sevilen sanatçılar Aysun Taşçeşme ve Haktan sahne aldı. Her zaman ifade ettik, tekrar hatırlatıyoruz. Çatalca’mızda 7’den 77’ye tüm halkımız hayatları boyunca asla yalnız yürümeyecek. Sizleri çok seviyoruz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER