SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM KURTULUŞ GÜNÜ COŞKUSU

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM KURTULUŞ GÜNÜ COŞKUSU
Bu haber 11 Ekim 2021 - 11:42 'de eklendi.

Geçtiğimiz yazı açılışlar, temel atma törenleri, etkinlikler ve konserlerle tamamlayan Çatalca halkı, 8 Ekim Çatalca’nın kurtuluşu etkinlikleri kapsamında, Başkan Mesut ÜNER’in talimatıyla Çatalca Belediyesi Kültür Etkinlikleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan muhteşem kurtuluş günü konseriyle unutulmaz bir akşam yaşadı.

Muhteşem gecede, Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Cengizhan SÖNMEZ ve Gökhan SEZEN sahne alırken, konser alanında 7’den 77’ye tüm Çatalca halkının oldukça keyifli ve neşeli anlar yaşadığı gözlerden kaçmadı.

Çatalca’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleşen muhteşem kurtuluş günü konseri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’DAHA NİCE GÜZEL GÜNLERDE SİZLERLE BULUŞMAK ÜZERE. Çatalca’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yılında sizlerle güzel bir akşamı paylaştık. Çok değerli sanatçılarımızın konser programıyla kurtuluş coşkumuz ve sevincimiz tavan yaptı. Sizlerin neşeli ve eğlenceli anlarına şahit olmanın sevinci anlatılmaz yaşanır. Cumhuriyetimizle yaşıt Çatalca’mızın 100. yılına doğru emin adımlarla ilerlerken ilçemiz için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bu vesileyle sözlerime son verirken başta Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, vatan savunması için şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet, sevgi ve saygı ile yad ediyorum. TEŞEKKÜRLER ÇATALCA.’’ Dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER