SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM FESTİVAL MUHTEŞEM KONSERLERLE BAŞLADI

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM FESTİVAL MUHTEŞEM KONSERLERLE BAŞLADI
Bu haber 28 Ağustos 2022 - 13:49 'de eklendi.

Çatalca’da 21. Erguvan Festivali büyük bir coşkuyla başladı. İlk gün sahne alan ünlü sanatçılar Murat Mermer ve Haluk Levent şarkılarını on binlerin katıldığı muhteşem bir koro eşliğinde seslendirdi.

Çatalca’da pandemi dolayısıyla ara verilen ve bu yıl yeniden yapmaya başlanan özlemle beklenen Erguvan Festivali büyük bir coşkuyla başladı.

Festivalin ilk halk konserlerinde ünlü sanatçılar Haluk Levent ve Murat Mermer muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı.

Sanatçılarımıza ve Çatalca’mıza binlerce teşekkürler

Çatalca Mehmetçik Meydanını dolduran binlerce müzikseverin hep birlikte eşlik ettiği konserlerde sanatçıların şarkılarına on binlerin katıldığı muhteşem bir koro eşlik etti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, muhteşem şarkılarını muhteşem bir performansla sergileyen sanatçılara çiçek vererek teşekkürlerini sundu. Başkan Mesut Üner konuşmasında, “Muhteşem Çatalca’mızın muhteşem festivaline, şarkılarıyla ve sesiyle renk katan, yüreklerimize dokunan, değerli sanatçımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir büyük teşekkürümüzü de on binler tek yürek olup Erguvan Festivalimizde buluşan siz değerli Çatalca’mıza sunuyoruz. Teşekkürler Çatalca” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER