SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM CUMHURİYET COŞKUSU

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM CUMHURİYET COŞKUSU
Bu haber 30 Ekim 2020 - 11:29 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in Cumhuriyet Meydanı’nda hazırladığı programlarla Çatalca Cumhuriyetin 97. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı.

Çatalca, “Türk Milleti, genciyle, yaşlısıyla Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olmaya devam edecektir” diyen Başkan Mesut Üner’in hazırlattığı programlarla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yine hep birlikte, coşkuyla, aynı onur ve gururla kutladı.

Çatalca Belediyesi Kültür Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan 29 Ekim kutlama programı Cumhuriyet Meydanı’nda Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Çatalca Doğal Çevre ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (ÇADOSK) ve vatandaşların katılımıyla saat 18.00’da başladı. Cumhuriyet için pedallamak üzere alana bisikletleriyle gelen her yaştan vatandaşa Başkan Mesut Üner’in hediyeleri olan t-shirt, maske ve bisiklet ışığı dağıtımı yapıldı. Bisiklet korteji Başkan Mesut Üner’in start vermesiyle başladı.

Çatalca’nın sokaklarında 10. Yıl marşı, bayraklar ve alkışlar eşliğinde yol alan kortej, turunu Cumhuriyet Meydanı’nda tamamladı. Başkan Mesut Üner ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş yaptıkları konuşmalarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 97. yıl dönümünü kutladı. Kutlama programı; Cumhuriyet konulu video gösterimi, Ata’mızın dev posterinin yansıtılması ardından ışık ve volkan gösterileri ile son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER