SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM BAYRAM COŞKUSU

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM BAYRAM COŞKUSU
Bu haber 25 Nisan 2022 - 10:51 'de eklendi.

Çatalca son üç yılda Başkan Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte, sadece ilçeye kazandırılan efsane hizmetlerle değil, özel gün ve haftalarda hazırlanan kalifiye etkinliklerle de bölgemizin gündeminden düşmüyor. Çatalca, bu seferde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda muhteşem bir etkinliklerle bölgemizde ses getirdi.

Sömestr haftası boyunca da çocukların eğlencesine ev sahipliği yapan Çatalca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü yine muhteşem bir etkinliğe imza attı. Başkan Mesut Üner’in talimatıyla günler öncesinden hazırlıklara başlayan Kültür İşlerinden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun ve ekibi yine muhteşem bir iş çıkardı. Etkinlikler kapsamında üç gün boyunca Çatalca’da çocuklar; şişme oyun grupları, yarışmalar, kukla show, animasyon show, çocuk discosu, yüz boyuma, maskotlar-palyaçolar, çömlek atölyesi, ebru atölyesi, takı tasrım atölyesi, ahşap boyama atölyesi, sünger oyuncak atölyesi, masal atölyesi, kukla atölyesi, sosis balon atölyesi, origami atölyesi, akıllı tavşan momo, enstrüman atölyesi, mutfak atölyesi, fen ve bilim atölyesi, bahçe atölyesi, masal atölyesi, DJ Aram ile karaoke yarışması, magnet atölyesi, hacıyatmaz balon atölyesi, kinetik kum atölyesi ve kare takımıyla muhteşem üç gün yaşadı. Etkinlikler boyunca çocukların yanı sıra velilerde çocuklarının mutluluklarına şahit olarak, keyifli anlar yaşadılar. Etkinlik alanında Başkan Mesut Üner’e alandaki çocukların ve ailelerinin gösterdiği samimi ilgi ve alaka gözlerden kaçmadı. Başkan Mesut Üner, kendisine çocukların ve ailelerinin gösterdiği alanda gösterdikleri samimi ilgi ve alaka karşısında oldukça duygusal anlar yaşadığı dikkat çekti.

Çatalca’da üç gün süren bayram etkinlikleri sonunda açıklama yapan Başkan Mesut Üner; ‘’Çocuk mutluysa aileler mutlu, çocuk mutluysa Çatalca’mız mutlu ve çocuklar mutluysa Türkiye’miz mutlu dedik ve çalışmalarımızın merkezine yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi konumlandırdık. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı eğitim, sanat ve spor gibi daha birçok alanda asla yalnız bırakmadık ve Çatalca’mıza bu manada projeler kazandırdık. Geçen hafta sömestr tatili boyunca çocuklarımıza etkinlikler organize ettik. Şimdide Atamızın dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda üç gün boyunca çocuklarımız ve ailelerine neşeli anlar yaşadıkları etkinlik organize ettik. Bizler için, çocuklarımız ve gençlerimiz için ne yapsak az ve yarım kalır. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Daha nice etkinliklerde buluşmak üzere. Kalın sağlıcakla.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER