SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM AÇILIŞ

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM AÇILIŞ
Bu haber 19 Temmuz 2021 - 11:24 'de eklendi.

 Çatalca’da ilçenin en yüksek yerine konumlandırılan  muhteşem Türk Bayrağına yakışır bir açılış töreni düzenledi.

Açılışa Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte ilçe protokolü ve Başkan Mesut Üner’de katılım sağladı. Açılış programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan söylenmesiyle başladı.

Açılış konuşmasında söz alan Ülkü Ocakları Başkanı Ergin Örs yaptığı konuşmada, Başkan Mesut Üner’in açılışı yapılan Bayrak için tam destek verdiği için kendisine teşekkürlerini sundu.

 Türk Bayrağı açılış töreninin sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mızda Kaleiçi Mahallemiz Pervaneler mevkii altındaki yamaçta bulunan ve Çatalca Ülkü Ocakları tarafından yapımı gerçekleşen şanlı Türk Bayrağımızın açılış törenine katılım sağladık. Bayrak şairi Arif Nihat Asya’nın doğduğu topraklara şanlı bayrağımız çok yakıştı. Muhteşem ışıklandırmasıyla da hem gece hem de gündüz tüm ihtişamıyla ilçemize muhteşem bir görüntü sağlayan bu kıymetli eserin Çatalca’mıza kazandırılmasında bizlere her türlü destek verme olanağı sağlayan Çatalca Ülkü Ocakları Başkanımız Ergin Örs ve kıymetli yönetimine çok teşekkür ederiz. Bağımsızlığımızın sembolü bayrağımıza canımız feda. Bu vesileyle bayrağımız uğruna canını hiçe sayan Aziz Şehitlerimizi ve Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Ruhları Şad olsun.’’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER