SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA MUHARREM AYI ÖNCESİNDE CEMEVİ DEZENFEKTE EDİLDİ

ÇATALCA’DA MUHARREM AYI ÖNCESİNDE CEMEVİ DEZENFEKTE EDİLDİ
Bu haber 20 Ağustos 2020 - 13:07 'de eklendi.

Muharrem ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını dileyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Muharrem ayı öncesinde Çatalca Cemevi’nin dezenfektesini yaptırdı.

Corona virüs tedbir ve önlemleri kapsamında bugüne kadar kamu kurum ve kuruluşları ile ibadethanelerin dezenfektesini belirli periyotlarla yapan ekipler, Muharrem ayı öncesinde de vatandaşların daha hijyenik ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için Cemevi’nde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşların Muharrem ayını ve Muharrem ayının 1.günü olan hicri yılbaşını tebrik ederek; paylaşmanın, şükretmenin ve bereketin adı olan 29 Ağustos 2020 tarihinde idrak edeceğimiz Aşure gününün tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER