SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA MEGA PROJELERİN AÇILIŞLARI DEVAM EDİYOR

ÇATALCA’DA MEGA PROJELERİN AÇILIŞLARI DEVAM EDİYOR
Bu haber 11 Eylül 2021 - 14:31 'de eklendi.

Makamından çok sahada halkın arasında ve Çatalca’ya kazandırdığı mega projelerin şantiyelerinde bulunan Başkan Mesut Üner, göreve gelir gelmez ilçeye kazandırmaya başladığı projeleri açılışını yapmaya başlamasının tatlı heyecanını ve haklı gururunu yaşıyor.

En son iki hafta önce ilçe ve ülke sporuna kazandırdığı İlyas Demiroğlu Güreş Salonunun açılışını yağlı güreşler günü gerçekleştiren Başkan Mesut Üner, şimdide 12 Eylül 2021 Pazar günü muhteşem bir yaşam alanı olan Cem Kara Yaşam Vadisi açılışını yapacak ve kıymetli sosyal yaşam alanını Çatalca halkına teslim edecek.

CEM KARA YAŞAM VADİSİ ADETA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Eskiden atıl durumda bulunan ve Eşekçi Deresi ismiyle bilinen bölgede ilçe sakinleri için yepyeni bir yaşam alanı oluşturuldu ve işe ilk önce bölgenin ismini değiştirilerek başlanıldı. Geçmiş dönem Belediye Başkanı Rahmetli Cem Kara Yaşam Vadisi adıyla vatandaşlara hizmet edecek olan alanda; çocuklar için macera parkı, oyun alanları, çim amfi, şelale, spor aletleri, aydınlatma, ağaçlandırma, çiçeklendirme ve kent mobilyaları yer alacak.

AÇILIŞ SONRASI MUSTAFA CECELİ KONSERİYLE COŞKU TAVAN YAPACAK

Muhteşem sosyal yaşam alanı açılışı sonrası, sevilen isim Mustafa Ceceli konseriyle Çatalca’daki açılış coşkusunu tavan yapacak. 7’den 77’ye tüm Çatalca halkı son haftalardaki ilçedeki birbirinden değerli etkinlikler ile açılışlarla keyifli ve neşeli dakikalar yaşamaya devam edecek.

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ, BAŞKAN MESUT ÜNER AÇILIŞ PROGRAMININ TÜM DETAYLARIYLA BİZZAT İLGİLENDİ ve YERİNDE DENETİMLERDE BULUNDU

Cem Kara Yaşam Vadisi açılış programı öncesi yerinde yaptığı denetimler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’HEYECANLA ÖZLEDİĞİNİZ VE BEKLEDİĞİNİZ GÜN GELDİ. CEM KARA YAŞAM VADİMİZİN 12 EYLÜL 2021 PAZAR GÜNÜ AÇILIŞINI YAPIYORUZ. Çatalca’mıza kazandırdığımız yaşam vadimizin açılışı öncesi, son hazırlıkları yerinde denetleyerek ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Muhteşem açılış programımızın ardından, Mustafa Ceceli konseriyle açılış coşkumuz sizlerle birlikte tavan yapacak. Tüm Çatalca halkımızı bekliyoruz ve sizleri çok seviyoruz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER