SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

ÇATALCA’DA KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
Bu haber 14 Temmuz 2021 - 11:34 'de eklendi.

Çatalca, İstanbul’da her yıl olduğu gibi bu yılda kurban satış ve kesim merkezi düşünüldüğünde akla gelen ilk adres oldu.

İlçede bu yıl kurban satış ve kesim merkezi sayısı 182’ye yükseldi. Çatalca halkıyla birlikte İstanbul halkının da İslami koşullarda hijyen ve sağlık kuralları çerçevesinde kurban kesimlerini tamamlamaları için Belediye Başkanı Mesut Üner’in talimatıyla Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Erçin, Belediye Sağlık İşleri Müdürü Yunus Çalışkan ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğünde görevli Veteriner hekimlerimiz yerinde denetimlerini tamamladırlar.

Çatalca’da kurban satış ve kesim merkezlerinde denetimler, Kurban Bayramı boyunca Belediye yetkilileri tarafından gerçekleştirilmeye aralıksız devam edecek.

Çatalca, gerek İstanbul şehir merkezine en yakın ilçe olmasıyla gerekse tecrübeli ve tiziz Çatalca Belediyesi ekipleri kontrolü altındaki İslami şartlara uygun, hijyen ve sağlıklı kurban satış ve kesim alanlarıyla bu Kurban Bayramı da sadece Çatalca halkının değil tüm İstanbul halkının en önemli tercihi olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER