SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA KİTAP VE OYUNCAK KUMBARALARI ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

ÇATALCA’DA KİTAP VE OYUNCAK KUMBARALARI ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
Bu haber 14 Kasım 2019 - 12:00 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner örnek bir uygulamaya daha imza attı. İlçenin farklı noktalarına konan dev kumbaralarda ihtiyaç sahibi çocuklarımız için kitap ve oyuncak toplanıyor.

 

Birlik ve beraberlik duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı ilçe olan Çatalca, bu kez çocukları sevindirecek farklı bir projeye evsahipliği yapıyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in başlattığı sosyal sorumluluk projelerinden birisi daha hayata geçti. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin bazı bölgelerine kitap ve oyuncak kumbaraları yerleştirildi.

Toplumsal Dayanışmanın En Güzel Örneği

Oyuncak ve kitap kumbaraları ile ihtiyaç sahibi çocuklarımız için kitap ve oyuncaklar toplanarak destek verilirken, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri de sergileniyor.

Evlerinde ihtiyaç duymadıkları oyuncak ve okudukları kitapları kumbaralara atan yardımsever vatandaşlarımız böylelikle ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünü güldürüyor. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisini çeken kumbaralarda toplanan kitaplar ve oyuncaklar belediye görevlileri tarafından boşaltılıp tasnif edilerek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER