SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA KİTAP SEFERBERLİĞİ

ÇATALCA’DA KİTAP SEFERBERLİĞİ
Bu haber 29 Nisan 2022 - 11:54 'de eklendi.

Çatalca’da her fırsatta projelerinin merkezine yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandırdığını ifade eden Başkan Mesut Üner, yine çocuklar ve gençlere yönelik önemli bir çalışmaya daha imza attı. İmzalanan protokol ile Çatalca’da okul kütüphanelerine 12 Bin yeni kitap kazandırılıp, okul kütüphanelerindeki toplam kitap sayısı 70 Bin seviyelerine ulaştırıldı.

Çatalca’daki okullara kazandırılan 12 Bin yeni kitap için imza töreni gerçekleştirildi. Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Başkan Mesut Üner, Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tarık Çalışkan’ın imzaladığı protokol törenine, ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve okul aile birliği başkanları katılım sağladı.

Çatalca’daki önemli kitap seferberliği imza protokol töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin okuma kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla, Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ile yaptığımız iş birliği protokolümüzle, okul kütüphanelerimize 12 Bin kitap daha kazandırdık. Her alanda olduğu gibi söz konusu eğitim olunca da öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER