SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA KARARLAR OYBİRLİĞİYLE…

ÇATALCA’DA KARARLAR OYBİRLİĞİYLE…
Bu haber 02 Temmuz 2024 - 11:00 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi 2024 yılı Temmuz ayı toplantısının 1. Birleşimi Başkan Erhan Güzel başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclisin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Güzel, gündem maddeleri öncesinde, Temmuz ayında yer alan özel gün ve haftalar ile ilgili kutlama mesajlarını paylaştı.

Toplantıda görüşülen gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edildi.

İşte o maddeler…

1 Belediye ile Memur Sendikası arasında “Sosyal Denge Sözleşmesi” imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili İnsan Kaynaklar ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi.

2. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın Belediyeye yapacağı şartlı yardım ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nün teklifi.

3. Belediyenin envanterindeki araçlar için “ Kamu Yararı Kararı” alınması ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifi.

4. Belediyeyle hayırsever vatandaşlar ve kuruluşlarla işbirliği yaparak, ayni yardım ve bağışlar almak sureti ile, çeşitli okul, Sağlık Tesisi, Dini Tesis vb. tesisler yapmak ve bu hususta ilgili makamlarla gerekli işbirliği protokolleri ve sözleşmeleri imzalamak üzere, Belediye Başkanına “5393 sayılı Belediye Kanununun 38. maddesinin g fıkrası” hükümleri uyarınca yetki verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi.

5. Belediye gayrimenkullerinin 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (e) bendine göre değerlendirilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi.

görüşüldü ve tüm maddeler oy birliğiyle kabul edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı