SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA HERGÜN 3800 SICAK YEMEK PAYLAŞILIYOR

ÇATALCA’DA HERGÜN 3800 SICAK YEMEK PAYLAŞILIYOR
Bu haber 27 Nisan 2021 - 16:56 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi, Başkan Mesut Üner’in talimatı ile her gün ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek hazırlatarak evlerine servis ediyor.

Sosyal belediyecilik kültürü ile zorlu pandemi şartlarında ve Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileler Çatalca’da unutulmadı. İlçede ihtiyaç sahibi aileler tek tek tespit edilerek her gün 3800 sıcak yemek hazırlatıldı. Hazırlatılan sıcak yemekler ihtiyaç sahibi ailelere evlerine kadar her gün düzenli olarak teslim edildi.

Önemli ve manevi değeri de olan çalışmaları yerinde incelemelerde bulunarak Belediye Aşevi çalışanlarına ziyarette bulunan Başkan Mesut Üner ziyaret sırasında yaptığı açıklamada ; ‘’Göreve gelir gelmez çalışma arkadaşlarıma kendi aşevimizde yemek üretimi sağlayarak servis ettiğimiz mutfağımızda hazırladığımız 3800 adet sıcak yemeği Ramazan Ayı boyunca her gün ihtiyaç sahibi ailelerimizle paylaşıyoruz. Aşevimizde gecesini gündüzüne katıp aşımızı paylaşmak için emek sarf eden çalışma arkadaşlarımı ziyaret ederek kolaylıklar diledim. Çatalca’mızda aşımızı paylaşmanın verdiği manevi huzur anlatılmaz yaşanır.’’dedi

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER