SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA HER YER ATATÜRK, ÇATALCA’DA HER YER KIRMIZI BEYAZ

ÇATALCA’DA HER YER ATATÜRK, ÇATALCA’DA HER YER KIRMIZI BEYAZ
Bu haber 28 Ekim 2020 - 12:51 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Çatalca’yı Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resimleri ve şanlı Türk bayrağımız ile donatarak büyük bir coşkuyla kutluyor.

Başkan Mesut Üner, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıl dönümünü; Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını aynı çoşku ve heyecanla yaşamamız için ilçenin cadde ve sokaklarına Ata’mızın resimleri ve şanlı Türk bayraklarımızı astırdı.

Belediye ekiplerince günler öncesinden yapılan bayraklama çalışmaları ile Çatalca’da her yer Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resimleri ve rengini şehitlerimizin kanından alan kırmızı beyaz Türk Bayraklarımızla donatıldı.

Tevfik Erdönmez Caddesi’nde hazırlanan ışıklı Atatürk panoları gündüz ayrı gece ise ışıklandırmalarıyla caddemize apayrı bir güzellik kattı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımının Coşkusu Çatalca’yı Sardı

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, pandemi nedeniyle bu yıl binler, on binler bir araya gelip elimizde bayraklarımızla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlayamasak da yine her zamanki gibi bayram coşkusunun Çatalca’yı sardığını ifade etti.

Başkan Mesut Üner, “Çatalca’mızda Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanımızın gururunu, heyecanını ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı ilk günkü gibi büyük bir coşku ile kutluyoruz. Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” sözleriyle vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER