SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA GÜREŞ MİLLİ TAKIM KAMPINA ZİYARET

ÇATALCA’DA GÜREŞ MİLLİ TAKIM KAMPINA ZİYARET
Bu haber 22 Mayıs 2021 - 16:47 'de eklendi.

Güreş Milli Takımı’nın Çatalca’da devam eden kampını Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ve Başkan Mesut Üner birlikte ziyaret ettiler.

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da gerçekleşecek Avrupa Şampiyonasına Çatalca’da hazırlanan Güreş Milli Takımı Teknik Heyeti ve Sporcuları Çatalca’daki kampta gerek Başkan Mesut Üner tarafından kazandırılan İlyas Demiroğlu Güreş Salonundan gerekse ilçenin kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan duydukları memnuniyeti, ziyaretteki protokole ilettiler.

Program sırasında konuşma yapan Başkan Mesut Üner; ‘’Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da gerçekleşecek U15 Avrupa Şampiyonasına, göreve gelir gelmez ilçe ve ülke sporuna kazandırdığımız İlyas Demiroğlu Güreş Salonumuzda hazırlanan Güreş Milli Takım Kampını Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş’le birlikte ziyaret ettik. #Çatalca’mız adına misafir etmekten gurur duyduğumuz Güreş Milli Takımız Bulgaristan’dan madalyalarla döneceğinden hiç kuşkum yok. En önemli etaplarından biri olan ve yapımını büyük oranda tamamladığımız kapalı yüzme havuzumuzun da yer aldığı ‘’SPOR ADASI’’ projemiz tamamlandığında Çatalca’mız Dünya Şehri İstanbul’un spor başkenti olacak. Doğup büyüdüğüm ilçeme, bana bu hizmetleri sunma imkanı sağlayan Çatalca halkıma minnettarım. İyi ki varsınız. ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER