SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“ÇATALCA’DA GÜNDEM SEVGİ”

“ÇATALCA’DA GÜNDEM SEVGİ”
Bu haber 10 Şubat 2021 - 15:43 'de eklendi.

Yaklaşan sevgililer gününü çeşitli etkinliklere kutlamaya hazır olan Çatalca’da belediye Başkanı Mesut Üner’in bizzat ilgilendiği  ve üzerinde titizlikle durduğu ‘’14 Şubat Sevgi Günü’’ etkinlikleri,  tüm güzellikleri ve heyecanı ile başladı.

“Çatalca sevince güzel”

Etkinlik kapsamında belediye Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından kentteki Atatürk Caddesi (Saat Kulesi) Kaleiçi Mahallesi (Belediye Önü) Karadeniz Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, İsmail İp Yaşam Alanı ile

Sağlık Çalışanları için Devlet Hastanesi önüne fotoğraf dekorları hazırlandı. Sevgi dekorlarında ki fotoğraflarını 14 Şubat 2021 Pazar akşamına kadar #ÇatalcaSevinceGüzel yazısı etiketiyle sosyal medya hesaplarında paylaşan vatandaşlar arasından yapılacak çekiliş ile ilk 3 fotoğraf sahibi sürpriz hediye kazanacak.

“Ahmet Selçuk İlkan’dan konser”

Ayrıca etkinlik kapsamında Şair, Söz Yazarı Ahmet Selçuk İlkan 14 Şubat 2021 Pazar akşamı saat 20.00’de‘’Sevgi Konserinde’’ sahne alarak bu özel günde dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Online Konser Sanatçının ve Belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER