SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA GERİ SAYIM BAŞLADI

ÇATALCA’DA GERİ SAYIM BAŞLADI
Bu haber 02 Nisan 2022 - 14:57 'de eklendi.

Çatalca’da görevinin sadece ilk üç yılına, ilçe tarihine geçen hizmetler sığdıran Başkan Mesut Üner, ilçenin en büyük projelerinden biri olan ‘’Millet Bahçesi Projesi’’ açılışı için artık geri sayımın başladığını tüm ilçe halkına müjdeledi. Bu önemli müjde ilçe halkında büyük bir sevinç ve heyecanı aynı anda yaşattı.

İlçeye yapılan yatırımlarla Çatalca’yı adeta yatırım müjdeleri ve açılışlar ilçesi haline getiren Başkan Mesut Üner, şimdide ‘’Millet Bahçesi Projesi’’ açılışı için geri sayımın başladığını duyurmasıyla birlikte ilçedeki heyecan doruklara çıktı. Başkan Mesut Üner’in böylesine önemli projenin son görsellerini ilçe halkıyla paylaşmasının ardından ilçedeki sevinç daha da arttı.

‘’Millet Bahçesi Projesi’’ geri sayımın müjdesinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Yine açılışlarla dolu güzel güneşli günler bizi bekliyor. Vizyon projelerimizden Millet Bahçemizin açılışında artık geri sayımımız başladı. Yakın dönemde İlyas Demiroğlu Güreş Salonu, Çanakça Sosyal Tesisleri ve Cem Kara Yaşam Vadisi gibi önemli projelerimizin açılışını yaparak, siz kıymetli Çatalca halkımıza teslim etmiştik. Şimdide ‘’MİLLET BAHÇESİ PROJESİ’’ çalışmalarımızda artık sona çok az kaldı ve geri sayıma başladık. Her yaştan Çatalca halkımızın ilçe merkezimizde rahat bir nefes alacağı, doğal yaşam tarzından ödün vermeden tematik bahçeler, kendi kendini temizleyen biyolojik gölet, belediyemiz işletmesinde hizmet verecek kafeteryalar ve kütüphaneler, tamamen ahşap 4-14 yaşında ki evlatlarımıza hitap eden oyuncaklar, yemyeşil ağaçlar kuş sesleri arasında bisiklet yolları, yorgunluklara ara veren dinlenme alanları, sesi ile huzur veren muhteşem görüntüsü ile göz kamaştıran kuru havuzu, 0 – 4 yaş grubuna hitap edecek çocuk oyun alanları ve esnafımız için satış birimleri ile Millet Bahçesi ve Sosyal Tesisimiz Çatalca’mıza çok yakışacak ve ilçemize değer katacak.’’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER