SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA FUTBOL TURNUVALARI SONA ERDİ

ÇATALCA’DA FUTBOL TURNUVALARI SONA ERDİ
Bu haber 09 Eylül 2022 - 10:52 'de eklendi.

İlk müsabakaların açılış vuruşları Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından yapılan Çanakça ve Karacaköy Spor Kulüplerinin düzenledikleri Futbol Turnuvaları sona erdi, şampiyonlar belli oldu.

Çatalca’da futbol rüzgârları esti. Çanakça Spor Kulübü tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Naim Karataban Geleneksel Futbol Turnuvası ve Karacaköy Spor Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Kulüp Kaptanı Yücel Çalış anısına düzenlenen futbol turnuvaları final maçlarında şampiyonların belirlenmesi ile son buldu.

Şampiyonlar nefes kesen maçlar sonunda belli oldu

Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilk müsabakaların açılış vuruşları yaparak ve takımlara başarı dileklerini ileterek başlattığı; Çanakça Naim Karataban Geleneksel Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Işık İletişim ile final oynayan Başakköy olurken, Yücel Çalış anısına düzenlenen Karacaköy Futbol Turnuvasının şampiyonu Tepebaşı Spor ile Özgür Emlak arasında geçen heyecanlı final maçı ile belirlendi. Kadir Boztepe’nin attığı gol ile Tepebaşı Spor Kulübü Turnuvanın şampiyonu olurken Emre Deniz turnuvada attığı 5 golle gol krallığını elde etti.

Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, AK Parti Meclis Üyesi Necati Dönmez ile AK Parti Meclis Üyesi ve Belediye Spor Kulübü Başkanı Lokman Naroğlu tarafından final maçları sonrasında sporculara ödülleri Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in tebrik ve başarı dilekleri eşliğinde takdim edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER