SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA ERGUVAN FESTİVALİ COŞKUYLA DEVAM EDİYOR

ÇATALCA’DA ERGUVAN FESTİVALİ COŞKUYLA DEVAM EDİYOR
Bu haber 29 Ağustos 2022 - 12:08 'de eklendi.

Çatalca 21. Çatalca Erguvan Festivali tüm coşkusuyla devam ediyor. Etkinliklerle dolu dolu geçen festivalde muhteşem konserler muhteşem bir seyirci topluluğuyla gerçekleşiyor.

21.Erguvan Festivali’nin dördüncü günü festival sahnesinin konukları bölgenin ünlü sesi Mehmet Şerif Aydın ve usta sanatçı Serdar Ortaç oldu.

On binlerce kişi saatler öncesinden Mehmetçik Meydanını doldururken, gıdadan, kıyafete, hediyelik ürünlerden el emeği göz nuru eserlere onlarca çeşitte açılan stantlarda ziyaretçi akınına uğradı.

Çocuklar için en renkli aktivitelerinde yer aldığı festival alanı adeta bayram yeri ihtişamıyla ilçe içinden ve ilçe dışından gelen konukları ağırladı.

Gün boyu şenlik havasında yaşanan festival coşkusu ünlü sanatçıların muhteşem seslerinin alanı sarması ile doruğa yükseldi.

ÜNLÜ SANATÇILARDAN MÜZİK YOLCULUĞU

Ünlü sanatçıların müzik yolculuğu izleyicilerin hep birlikte eşlik ederek katılımıyla unutulmaz saatler yaşattı.

Sanatçılara festivale renk kattıklarını ifade ederek teşekkür eden Belediye Başkanı Mesut Üner sözlerinde, festival alanını dolduran on binlerce kişiye seslenerek, “Biz Çatalca’mızdan tüm dünyaya sevgi, dostluk, kardeşlik mesajlarımızı gönderiyoruz. Biz Çatalca’mızdan tüm dünyaya birliğimizle beraberliğimizle örnek oluyoruz. Biz festivalimizde mutluluğumuzu paylaşıyoruz ve her zaman yolumuzu aydınlatan Ulusumuzun Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” diyerek hep birlikte haykırıyoruz. Bizlerin festival coşkusunu muhteşem ses, yorum ve şarkıları ile doruğa çıkaran değerli sanatçılarımız Mehmet Şerif Aydın ve Serdar Ortaç’a ve festivalimiz mutluluğunu paylaştığımız sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER