SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA ECZACILARA VEFA

ÇATALCA’DA ECZACILARA VEFA
Bu haber 12 Mayıs 2021 - 10:46 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in özel gün ve haftalara verdiği değer, bölgemizde bilinen ve ilçe halkında takdirle karşılık bulan bir gerçek.

Eczacılar günü sadece nöbetçi eczanelerin açık olacağı Ramazan Bayramının ikinci gününe denk gelince, Başkan Mesut Üner bu durumu ilçede ki tüm eczacıları ziyaret etmek için bir engel olarak görmedi ve bayramdan iki gün önce Çatalca’daki tüm eczaneleri ziyaret ederek ilçedeki eczacılara önemli bir vefa örneği sundu. Ziyaret sırasında ilçede görev yapan eczacılar bu anlamlı kutlama programından dolayı Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini ilettiler.

Kutlama ziyaretleri sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Ülkemizde her yıl, akademik eczacılık eğitiminin başladığı 14 Mayıs tarihi, ‘’Eczacılık Günü’’ olarak kutlanmaktadır. 14 Mayıs tarihi bu yıl Ramazan Bayramının ikinci gününe denk geliyor. Bayramda da sadece nöbetçi eczaneler açık olacağı için ilçemiz de ki tüm eczacılarımızı ziyaret etme şansımız olamayacaktı. Bu nedenle bugün bayramdan iki gün önce Çatalca’mız da ki tüm eczanelerimizi ziyaret ederek özel günlerini kutladık. Bu vesile ile hastalıklarımıza şifa bulduğumuz ilaçlarımızı zorlu pandemi şartlarında tedarik ettiğimiz Eczacılarımızın günlerini kutlar, ömürleri boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Pandemi koşulları bittiğinde Eczacılarımız ile daha iyi organizasyonlarda birlikte olacağız. Sağlığımıza değer veren katkılarınız için sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız. ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER