SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA DÜNYA SOKAK HAYVANLARI GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

ÇATALCA’DA DÜNYA SOKAK HAYVANLARI GÜNÜ  FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Bu haber 05 Nisan 2021 - 11:41 'de eklendi.

Çatalca’da 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde farkındalık etkinliği düzenlendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in hazırlattığı kedi evleri Çatalca Kaymakamı  Erdoğan Turan Ermiş’in de katılımlarıyla belirlenen noktalara yerleştirildi.

Çatalca belediyesi ve Çatalca Kent Konseyi Gençlik Meclisinin ortak projesi olan ve Kültür İşleri Müdürlüğü  koordinesinde hazırlanan etkinlikte BaşkanMesut Üner, sevimli dostlarımızın yaşamımızın bir parçası olduğuna dikkat çekerek, “4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde farkındalık yaratmak için ilçemizin belirli noktalarına kedi evlerimizi yerleştirdik. Sokaklarda bir başlarına yaşamak zorunda olan sevimli dostlarımızın bir can taşıdığını, acıktığını, susadığını ve en çok da sevgiye hasret yaşadıklarını unutmayalım. Sevgi ve yaşam paylaştıkça güzeldir. Bizler hayatın vazgeçilmez parçası olan can dostlarımıza daha rahat ve sağlıklı bir yaşam sunmak için projeler üretiyor, tedavi, rehabilitasyon ve besleme çalışmalarımızı var gücümüzle gerçekleştiriyoruz. Tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını ve önce kendi sokağımızdan başlayarak sevimli dostlarımıza sahip çıkmalarını bekliyorum. Can dostlarımızın her zaman yanındayız” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER