SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA ÇOCUKLAR MUTLU VE MESUT

ÇATALCA’DA ÇOCUKLAR MUTLU VE MESUT
Bu haber 09 Nisan 2022 - 14:32 'de eklendi.

Çatalca’da cumhuriyet tarihine geçen hizmetlerini görevinin ilk üç yılına sığdırmayı başaran Başkan Mesut Üner, başarıya giden yolda projelerinin merkezine yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandırdığı daha önce her fırsatta açıklamıştı. Çalışmalarına bu anlamda yön veren Başkan Mesut Üner’in bu seferki durağı Muratbey mahallesi oldu.

Başkan Mesut Üner’in Muratbey mahallesindeki programına Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın ve Çatalca Belediyespor Kulübü Başkanı Lokman Naroğlu katılım sağladı. Program dahilinde Başkan Mesut Üner, Muratbey mahallesindeki Çatalca Belediyespor’lu sporculara spor malzemeleri dağıtımı gerçekleştirip, sporcuların ekipman eksikliğini giderdi. Spor salonunda gerçekleşen spor malzemesi dağıtım töreni öncesi Başkan Mesut Üner salondaki tüm çocuklarla tek tek ilgilenmesiyle gönüllerde yine taht kurdu. Spor malzemeleri dağıtımı sonrası Başkan Mesut Üner, minik sporcularla keyifli bir voleybol gösteri maçı oynadı. Çocukların Başkan Mesut Üner’e olan samimi ilgisi ve alakası dikkatlerden kaçmadı. Spor malzemesi teslim töreninin ardından Başkan Mesut Üner ve beraberindeki heyet Muratbey Esin Ovacık İlkokulunda sömestr tatili öncesi bayrak törenine katılım sağlayıp, gür bir sesle istiklal marşını söyleyip çocukları bir hafta sürecek sömestr tatiline yolcu etti. Muratbey mahallesi programları sırasında mahalle halkı Başkan Mesut Üner’e oldukça yakın ilgi gösterip, günün anısına fotoğraflar çektirdi.

Muratbey mahallesi programları sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Muratbey mahallemizde Çatalca Belediyespor sporcularımız yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza spor malzemesi dağıtımı gerçekleştirdik. Spor malzemesi dağıtımımız sırasında sporcularımızın enerjisi ve neşesi Çatalca’mıza hizmet yolunda bizlere güç verdi. Spor malzemeleri dağıtımımız sonrası Muratbey Esin Ovacık İlkokulumuzda, gür bir sesle İstiklal Marşımızı okuyup, bayrak törenimizi gerçekleştirdikten sonra öğrencilerimizi bir hafta sürecek sömestr tatiline yolcu ettik. Bayrak töreni sonrası öğrencilerimizi, Pazartesi ile Cuma günü arası saat 12.00-16.00’da Çatalca Belediyesi etkinlik programlarınıza davet ettik. Böylesine kıymetli etkinliğimize Çatalca’mızdaki tüm yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı bekliyor ve kendilerine keyifli bir tatil haftası yaşamasını temenni ediyoruz. Her ziyaretimizde olduğu gibi Muratbey mahallemiz programlarımız sırasında 7’den 77’ye tüm halkımızın bizlere gösterdiği samimi ilgi ve alakası içi çok teşekkür ederiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER