SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA BİR VİZYON PROJE DAHA HAYATA GEÇİYOR

ÇATALCA’DA BİR VİZYON PROJE DAHA HAYATA GEÇİYOR
Bu haber 01 Eylül 2021 - 11:31 'de eklendi.

İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Çatalca’ya kazandırdığı vizyon projelerle, ilçeye adeta çağ atlatan Başkan Mesut Üner, Millet Bahçesi, Spor Adası, Cem Kara Yaşam Vadisi ve Kapalı Otopark gibi birçok projenin ardından, Balıkçı Barınağı projesinin etüt ve proje sürecin başladığını tüm ilçe halkına müjdeledi.

İlçeye göreve geldiği günden bugüne, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün; ‘’Az zamanda çok ve büyük işler yaptık.’’ misali birçok projeleri ilçeye kazandıran ve aynı zamanda son günlerde muhteşem sosyal etkinliklerle ilçedeki coşkuyu tavan yapan Başkan Mesut Üner, ‘’Balıkçı Barınağı Projesi’’ sürecinin müjdesiyle coşkunun daha da büyümesini sağladı.

Balıkçı Barınağı Projesi yapımının başlangıcı süreciyle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkililerini Çatalca’da konuk eden Başkan Mesut Üner, projenin yapılacağı Yalıköy Mahallesinde Muhtar Fehmi Kaçar’ında katılımıyla yerinde denetimler gerçekleştirdi.

Yapılan yerinde denetimler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’HAYIRLI OLSUN ÇATALCA. BALIKÇI BARINAĞI TÜM HALKIMZA HAYIRLI OLSUN. Yalıköy mahallemizde, gerek geçimini balıkçılıktan sağlayan halkımıza gerekse ilçemize ekonomik anlamda büyük bir kazanım sağlayacak, Balıkçı Barınağı Projemizin en önemli süreçlerinden biri olan ana ihale öncesi etüt ve proje çalışmaları başladı. Çok yakında yapımına başlayacağımız bu vizyon projemiz öncesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bölge Müdürümüz Serdar Yücel, Bölge Müdür Yardımcımız Ömür Yılmaz ve Yalıköy Mahalle Muhtarımız Fehmi Kaçar’ı çok yakında yapımına başlayacağımız projemiz öncesi istişarelerde bulunmak üzere Belediyemizde ağırladık sonra proje alanımız Yalıköy Mahallemizde yerinde denetimlerde bulunduk. Doğup büyüdüğüm topraklara, Çatalca’mıza bir vizyon proje daha kazandırmanın gururu anlatılmaz yaşanır. İlçemizi her alanda dünya şehri İstanbul’un parlayan yıldızı yapmaya kararlıyız. İlçemize hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER