SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA BİR PROJENİN DAHA AÇILIŞINDA GERİ SAYIM

ÇATALCA’DA BİR PROJENİN DAHA AÇILIŞINDA GERİ SAYIM
Bu haber 03 Ağustos 2021 - 11:35 'de eklendi.

Çatalca’ya hizmet yolunda mesai saati kavramını tanımayan ve makamından çok sahada ilçeye kazandırmaya çalıştığı proje şantiyeleri ve halkın arasında çalışmalarına devam eden Başkan Mesut Üner’in bu seferki durağı vizyon projelerinden biri olan Çanakça Sosyal Tesisleri oldu.

Çatalca’ya hazırladığı projeleri kağıt üzerinden alıp hayata geçirmeye başlayan Başkan Mesut Üner, tüm projelerinin detaylarını yerinde ziyaretlerle durmaksızın denetlemesiyle ilçe halkının gönüllerinde taht kurdu. Aynı zamanda mesleği Mimar olan Başkan Mesut Üner, her proje şantiyesinde olduğu gibi Çanakça Sosyal Tesislerinde de yapılan çalışmaların en ince detaylarına varana kadar bizzat ilgilenerek, çalışanlarına tecrübeleriyle yön verdi.

Çanakça Sosyal Tesislerindeki yerinde denetimler sonrası açıklamalarda bulunan   Başkan Mesut Üner; ‘’Çanakça Mahallemizde yapımını çok büyük oranda tamamladığımız Sosyal Tesislerimizde devam eden çalışmalarımızı yerinde denetleyerek, alın teri döken mesai arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Çanakça Sosyal Tesislerimiz sadece Çatalca’mızın değil tüm İstanbul’un çekim merkezi olacak. Sosyal yaşam alanımızda en güzel günlerinize şahitlik edecek kır düğün salonları, piknik alanları ve restoranlar bulunmaktadır. İlçemize kazandırdığımız Çanakça Sosyal Tesislerimiz Çatalca halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Çatalca halkımız için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.’’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER