SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN EĞİTİM DESTEĞİ

ÇATALCA’DA BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN EĞİTİM DESTEĞİ
Bu haber 22 Mayıs 2021 - 16:43 'de eklendi.

Çatalca’da gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projelerin merkezinde yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimize yer veren Başkan Mesut Üner, kültür, sanat ve sporla birlikte eğitimde de ilçe gençliğinin yanında durmaya devam ediyor.

Çatalca’da sürekli eğitim merkezlerinde öğrencilere verdiği eğitim desteği ile gençler ve ailelerinin takdirine mahzar olan Başkan Mesut Üner, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gençlere verdikleri hazırlık kurslarında deneme sınavları organize etti.

Deneme sınavının hemen öncesi sınava girecek gençleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu ile ziyaret edip kolaylıklar ve başarılar dileyen Başkan Mesut Üner, bu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; ‘’İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müz ile iş birliği yaparak Belediye’miz sürekli eğitim merkezimiz tarafından 8. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik hazırlık kursu kapsamında okulunda yapılan deneme sınavları hemen öncesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü’müz Tayfun Özyolcu ile öğrencilerimize başarı ve kolaylıklar diledik. Çatalca’mızda gençlerimiz eğitim hayatı boyunca asla yalnız yürümeyecek ve her vakit yanlarında olacağım.’’ dedi.

Deneme sınavlarını tamamlayan öğrenciler ve velileri, Çatalca’da hayatın her anında halkının yanında olan Başkan Mesut Üner’e teşekkür mesajlarını ileterek, verilen bu desteklerin başarı ile taçlanacağının sözünü verdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER