SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA BAHARIN GELİŞİ HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ İLE KUTLANDI

ÇATALCA’DA BAHARIN GELİŞİ HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ İLE KUTLANDI
Bu haber 06 Mayıs 2024 - 10:53 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Ovayenice Mahallesinde düzenlenen Hıdırellez Şenliğine katılarak bahar bayramının coşkusunu 7’den 70’e tüm vatandaşlarla paylaştı.

Baharın müjdecisi kabul edilen Hıdırellez dolayısıyla Ovayenice Mahalle Muhtarlığı tarafından Hıdırellez Şenliği düzenlendi. İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Erhan Güzel, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yılmaz, Ovayenice Mahalle Muhtarı  Gencay Albayrak ve çok sayıda vatandaşın katıldığı şenlikte gelenekleri yaşatan birbirinden renkli etkinlikler yer aldı.

Hıdırellez ateşi yakıldı

Mahalle Meydanında toplanan her yaştan vatandaş yakılan Hıdırellez ateşinin üzerinden atladı, müzikler, halaylar, yöresel oyunlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Çocuklar ve gençler unutulmaya yüz tutmuş oyunları izleyicilerle buluşturdu.

Hıdırellez Şenliğinde bir konuşma yapan Başkan Erhan Güzel, organizasyonda emeği geçenlere ve katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederek, yakılan ateşlerin ve dilediğimiz dileklerin, güzel ülkemize bereketin, demokrasinin, özgürlüğün, barışın, mutluluğun, adaletin, sağlığın ve insanca yaşamanın ateşi olmasını temenni etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER