SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA ALAİYE ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA TÖRENİ

ÇATALCA’DA ALAİYE ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA TÖRENİ
Bu haber 17 Kasım 2020 - 12:36 'de eklendi.

1912 yılı I. Balkan Savaşı’nda Çatalca’ya kadar ilerleyen düşman kuvvetleriyle vatan topraklarını savunmak için yurdun dört bir yanından cepheye koşarak gelen ve şehit olan Alaiye Taburu’ndan 657 kahraman asker için anma töreni düzenlendi.

Çatalca Alaiye Şehitliği’nde düzenlenen törene; Çatalca Kaymakam Vekili Silivri Kaymakamı Ali Partal, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Binbaşı Hakan Ergül, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Kılınç, Siyasi Parti İlçe Başkan ve Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Şehit Yakınları ve Gazilerimiz, Muhtarlar ile Alanya Kent Konseyi Temsilcileri katıldı.

Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan anma töreni, Kur’anı-ı Kerim Tilaveti ile Şehitlerimiz için okunan dualarla devam etti. Tören; Şehitliğe karanfil sunumu ile son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER