SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA ALAİYE ŞEHİTLERİ ANILDI…

ÇATALCA’DA  ALAİYE ŞEHİTLERİ  ANILDI…
Bu haber 19 Kasım 2019 - 12:00 'de eklendi.

Balkan Savaşı’nda Çatalca Savunma Hattında şehit olan Alaiye Taburu’ndan 657 kahraman askerimiz için resmi anma töreni düzenlendi.

1912 yılı I. Balkan Savaşı’nda Çatalca’ya kadar ilerleyen düşman kuvvetleriyle vatan topraklarını savunmak için yurdun dört bir yanından cepheye koşarak gelen ve şehit olan 657 kahraman askerimiz için anma töreni düzenlendi.

Çatalca Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, AK Pari İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Çatalca Garnizon Komutanı Albay Gökhan Mayil, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Siyasi Parti İlçe Teşkilatları, Daire Müdürleri, Şehİt yakınları, Gaziler, muhtarlar, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ve Alanya’dan otobüslerle gelen şehit aileleri katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan tören, Garnizon Komutanlığınca günün anlam ve önemine dair konuşmanın yapılmasıyla devam etti. “Bayrak” şiirinin okunması ve Çatalca Müftülüğü tarafından edilen duanın ardından anma töreni yapılan ikramlarla sona erdi

Tören bitiminde Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve protokol üyeleri tarafından Çatalca Muharip Gaziler Derneği’ne ziyaret gerçekleştirildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER