SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA COŞKULU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI…

ÇATALCA’DA COŞKULU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI…
Bu haber 28 Ekim 2019 - 14:43 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen çelenk sunma programına katıldı.

Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı Albay Gökhan Mayil, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Gaziler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tören Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Minik Öğrenciler Başkan Üner’i  ziyaret ederek Bayramını kutladı…

Kırmızı beyaz şanlı Türk Bayrağının renklerine bürünen minik öğrenciler Başkan Mesut Üner’in Cumhuriyet Bayramını kutladığı ziyarette Başkan Üner’de minik ziyaretçileriyle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Başkan Üner: Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizin, gazilerimizin bizlere emaneti olan 96. yılını büyük bir kıvanç ve onurla kutladığımız Cumhuriyetimizin, çocuklarımızla yarınlarımıza taşınacağını söyledi. 

Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER