SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU

ÇATALCA’DA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU
Bu haber 25 Kasım 2019 - 8:18 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Çelenk Sunma Töreni’ne katıldı.

Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin günü olarak her yıl kutladığımız; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanının verildiği ve Millet Mektepleri’nin açıldığı 24 Kasım, Çatalca’da düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törene; Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin ve ilçe protokolü ile çok sayıda öğretmen katıldı. Eğitim camiası adına İlçe Milli Eğitim Müdürü, bütün kurum amirleri ve öğretmenler eşliğinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yaptı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında; 25 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde kutlama programı gerçekleştirilecektir.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER