SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA 23 NİSAN HAFTASINDA 23 AÇILIŞ

ÇATALCA’DA 23 NİSAN HAFTASINDA 23 AÇILIŞ
Bu haber 22 Nisan 2021 - 11:16 'de eklendi.

Çatalca okullarında 23 Nisan haftasında 23 ‘’AKIL ve ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ’’ açıldı.

Açılış törenlerine Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu’da katılım sağladı.

Kaymakamlık riyasetinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan projenin açılışı 23 Nisan haftasında gerçekleşti. Çocuklarımıza eğitimi okullarda eğlenceye çeviren Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi, yarınlarımızın teminatı çocuklarımız tarafından büyük beğeni ile karşılandığı açılış sırasında gözlerden kaçmadı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yaptığı açılış konuşmasın da ; ‘’Çocuklar, göremeyeceğimiz yarınlara gönderdiğimiz canlı mesajlardır. 23 Nisan haftasında Çatalca’mız okullarında eğitimi eğlenceye dönüştüren 23 ‘’Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’’ açılışını gerçekleştirdik. Mevzu çocuklarımız ve eğitim olunca taşın altına değil elimi gövdemi taşın altına koyarım. 23 Nisan haftasında 23 ‘’Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’’ yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza hayırlı olsun. Bu vesile ile Çatalca Kaymakamlığımız riyasetinde Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bu projeyi hazırlayarak bizlere tam destek olma imkanı sağladığı için teşekkürü bir borç bilirim. ‘’ diyerek yaptığı konuşmasını sonlandırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER