SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA İSTANBUL’UN SOSYAL TESİSLER İLÇESİ OLUYOR

ÇATALCA İSTANBUL’UN SOSYAL TESİSLER İLÇESİ OLUYOR
Bu haber 17 Ocak 2022 - 11:41 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte adeta büyük bir değişeme ve gelişime başlayan Çatalca’da, gerçekleşen projelerin başında ilçe halkının gönül rahatlığıyla sevdikleriyle birlikte vakit geçirdiği sosyal tesisler projeleri liste başında bulunuyor. Sosyal tesislerin sayısının ilçede artması halkta büyük bir sevinç ve memnuniyetle karşılık buluyor.

Yakın dönemde Çanakça Sosyal Tesislerinin ve Cem Kara Yaşam Vadisinin yapımını tamamlayıp ilçe halkına teslim eden Başkan Mesut Üner, Muratbey Sosyal Tesisleri ve ilçenin mega vizyon projesi ‘’Millet Bahçesi Projesi’’ için halka teslim edilmesi hedefiyle artık gün sayıyor. İşte ilçede böylesine değerli sosyal tesis hamlelerinin yapıldığı günlerde, Başkan Mesut Üner’den Kestanelik mahallesinde yakında bir sosyal tesisin daha yapımına başlanacağını müjdeledi. İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’da, sadece merkez odaklı değil tüm mahallelere hizmet götürülmesi, taraflı-tarafsız tüm halkta memnuniyetle karşılık buluyor. Kestanelik mahallesi sosyal tesislerinin animasyon videosunu Başkan Mesut Üner sosyal medya hesaplarında paylaştıktan sonra, proje tüm ilçe halkını oldukça sevindirdi.

Yapımına yakında başlayacak Kestanelik Mahallesi Sosyal Tesisleri müjdesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Yaptığımız sosyal tesisler hamleleriyle ilçemiz adeta sosyal tesis ilçesi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Cem Kara Yaşam Vadisi ve Çanakça Sosyal Tesisleri’ni tamamlayıp ilçe halkımıza teslim etmiştik. İlçe merkezinde Millet Bahçesi Proje’mizin tamamlayıp halkımıza teslim etmek için artık gün sayıyoruz. Muratbey Sosyal Tesisleri projemizde de artık sona çok yaklaştık. Şimdide Kestanelik mahallemizde sosyal tesis yapımına başlıyoruz. Kestanelik sosyal tesislerimizde; vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirme imkanı, yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin dilediği gibi eğleneceği, spor oyun ve dinlenme alanları olacak. Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER