SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA ZAFER BAYRAMI COŞKUSUNA HAZIR

ÇATALCA ZAFER BAYRAMI COŞKUSUNA HAZIR
Bu haber 24 Ağustos 2021 - 11:34 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı mega projelerin yanı sıra, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini ilçe halkına yaşatan Başkan Mesut Üner, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu için gün boyunca devam edecek etkinlik programları organize etti.

Geçen hafta Çocuk Şenliği ve Yağlı Güreşler etkinlik programlarını açıklayan Çatalca Belediyesi, yine Başkan Mesut Üner’in talimatlarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gün boyunca devam edecek organizasyon programını açıkladı.

Zafer Bayramı Coşkusu Bisiklet Turuyla Başlayacak

Çatalca’da Zafer Bayramı coşkusu etkinlikleri saat 12.00-17.00 arası 35 km’lik bir güzergahta devam edecek bir bisiklet turuyla başlayacak. Bisiklet turu güzergahı başlangıcı Cumhuriyet Meydanı başlangıç noktası olurken, karakol arkası, Topuklu Caddesi, Fetih Caddesi, İnceğiz Yolu, Hanice Caddesi, Yavuz Selim Caddesi, Kabakça Mahallesi Meydanı, Saray Caddesi ve Kabakça Piknik Alanı olacak. Kabakça piknik alanında ikram edilecek öğlen yemeğinin ardından, dönüş güzergahına başlanacak. Dönüş güzergahı ise Saray Caddesi, Kabakça Meydanı, Akören Yolu ( Ağaçlı Yol ) , Hanice Caddesi, İnceğiz Yolu, İnceğiz Mağaraları, Fetih Caddesi, Vezir Ferhatpaşa Caddesi, Cevdet Barın Bulvarı ve Cumhuriyet Bulvarı olacak.

Zafer Bayramı Coşkusu Akşam Muhteşem Bir Zafer Yürüyüşüyle Devam Edecek

Çatalca’da Bisiklet turuyla başlayan Zafer Bayramı coşkusu, tüm Çatalca halkının katılımıyla Zafer Yürüyüşüyle devam edecek. Bando ve Şanlı Bayrağımız ile Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi önünden başlayan Zafer Yürüyüşü, ilçe merkezi boyunca devam ettikten sonra Cumhuriyet Meydanında son bulacak.

Çatalca’da gerçekleşecek 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleriyle açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’ÇATALCA’MIZDA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSUNA HAZIRIZ. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Çatalca’mıza yakışır bir ortamda yaşamak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Zafer Bayramımızda resmi tören programımızın ardından, önce doğa harikası ilçemizde saat 12.00 – 17.00 arası 35 km’lik bir güzergahta ikramlarımızın da bulunduğu Zafer Bayramı Bisiklet Turu programımızın ardından, saat 20.00-21.00 arası bando ve dev bayrağımız eşliğinde Zafer Bayramı Zafer Yürüyüşümüz olacak. Tüm halkımızı Zafer Bayramı coşkusuna bekliyoruz. Zafer Bayramımız şimdiden kutlu olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER