SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA YENİ SGK HİZMET BİNASINA KAVUŞUYOR

ÇATALCA YENİ SGK HİZMET BİNASINA KAVUŞUYOR
Bu haber 22 Aralık 2021 - 10:54 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner Çatalca’ya kazandırdığı tarihi hizmetlerle adeta altın çağını yaşatırken, ilçenin kronik sorunlarının çözümünün üstüne kararlılıkla gitmeye yine devam ediyor. İlçede mevcut Sgk hizmet binası yeri küçük ve fiziki şartlar yetersiz olunca Başkan Mesut Üner hemen harekete geçerek konunun çözümünü sağladı.

Bodrum katlarıyla beraber toplam altı kattan oluşan yeni Sgk hizmet binası şantiyesinde Başkan Mesut Üner yerinde denetimlerde bulundu. Denetimler sırasında Başkan Mesut Üner, şantiye sorumlularından şantiyenin son durumuyla ilgili detaylı bilgi alırken, mesleği mimar olmasının verdiği avantajla şantiye alanındaki tüm detaylarla bizzat ilgilendiği gözlerden kaçmadı.

Çatalca yeni Sgk hizmet binası şantiyesi yerinde denetimleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Sizlere daha konforlu bir hizmet verilebilmesi için 9 Eylül 2020’de yapımına başlanan yeni Çatalca Sgk hizmet binamızda yerinde denetimlerde bulunduk. Yeni Sgk hizmet binamız toplam altı katlı olacak. Her kat 506 m2. İki kat olan bodrum katları hariç toplam oturum alanı 2140 m2. Yeni Sgk binamızın tamamlanması Nisan 2022 olarak planlanıyor. Tüm ilçe halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER