SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA – ÜSKÜDAR DOSTLUĞU

ÇATALCA – ÜSKÜDAR DOSTLUĞU
Bu haber 11 Mayıs 2022 - 11:31 'de eklendi.

Çatalca’ya efsane hizmetler kazandırırken Ar-Ge’ye büyük önem veren Başkan Mesut Üner, yerinde araştırma ve geliştirme ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor. Bu anlamda Başkan Mesut Üner’in bu seferki ziyareti, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e gerçekleşti.

İki başkan ziyaret sırasında ilçelerindeki gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunup, gerçekleştirecekleri yeni projelerle ilgili fikir alış-verişinde bulundurlar. Oldukça samimi geçen istişare toplantısı sonrası Selanik’ten, Atatürk’ün doğduğu evden aldıkları toprak ve bayrağı bisikletle Samsun’a götüren bisiklet sporcuları uğurlandı. Programın sonunda ise engelliler haftasında özel sporcular atletizm şenliğine katılım sağlandı.

Üsküdar ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’in misafiri olduk. Ziyaretimiz sonrasında Selanik’ten, Atatürk’ün doğduğu evden aldıkları toprak ve bayrağı bisikletle Samsun’a götüren bisiklet sporcularını uğurladık. Sonrasında engelliler haftasında özel sporcular atletizm şenliğine katılım sağladık. Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’e ziyaretimiz sırasındaki samimi ilgi ve alakası için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER