SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA ULUSAL BASININ MERCEĞİNDE

ÇATALCA ULUSAL BASININ MERCEĞİNDE
Bu haber 22 Mayıs 2021 - 16:37 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner gerek samimiyeti ve doğallığı, gerekse ilçeye döneminin ilk yıllarında çok kısa vakitte kazandırdığı ve yapımına halen devam edilen projeleriyle bölgemizin dışında ulusal medyanın da dikkatini çekmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta başarılarıyla ilgili ulusal bir gazetede haberlerini okuduğumuz Başkan Mesut Üner, bu kez TRT televizyonuna, ilçe ve ülke sporuna dönemi içinde kazandırdığı ‘’İLYAS DEMİROĞLU GÜREŞ SALONUNDA’’ röportaj verdi.

TRT televizyonuna verdiği röportaj sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner ;  ‘’Spor, sporcu ve gençler gerçekleştirdiğim veya gerçekleştireceğim projelerimin her vakit merkezinde yer almıştır. Çünkü yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi çok seviyorum. Bildiğiniz gibi göreve gelir gelmez ilçe ve ülke sporuna ‘’İlyas Demiroğlu Güreş Salonunu’’ kazandırmıştık. Bugünlere geldiğimizde ise yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunduğumuz salonumuzdan yetişen gençlerimizi Milli Takımlara kazandırmayı başarmanın sevincini yaşadık. Hemen sonrasında ise Milli Takımlara seçilen sporcularımızın yetiştiği ve ilçe sporuna kazandırdığımız İlyas Demiroğlu Güreş Salonumuz GÜREŞ FEDERASYONU tarafından da beğenilip takdir gördü ve U15 GÜREŞ MİLLİ TAKIMI Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenecek olan AVRUPA ŞAMPİYONASI öncesi hazırlık kampına 10 – 27 Mayıs 2021 tarihleri arasında Çatalca’mız ve Ülkemiz sporuna kazandırdığımız İlyas Demiroğlu Güreş salonumuzda hazırlanmaya başladı. Yetmedi bu sevinçli haberleri ilçe halkı olarak bizler yaşarken iki müjdeli haber daha aldık. Birinci müjdeli haber Belediyemiz çalışanlarından Taner Kaya Uluslararası Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Avrupa İkincisi oldu.  İkinci müjdeli haber ise Kadın Futbol Liginde Türkiye’nin güzide kulüplerinden Beşiktaş formasıyla kızım Zeynep Nisa Üner şampiyonluk yaşamasıyla büyük bir sevinç ve gurur yaşadık. Pek tabi ki her alan da gelen bu müjdeli haberler ulusal basınında dikkatlerini çekti. Geçen hafta ulusal bir gazete başarılarımızı gündemine alırken, bugünde İlyas Demiroğlu Güreş salonumuzda TRT’ye röportaj verdim. Çatalca’mızın gençlerini kültür, sanat, eğitim ve spor hasılı her alandaki başarıları ile önce tüm Türkiye sonra tüm Dünya tanıyacak. Bu anlamda Çatalca’mın gençlerine sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum ve sizleri çok seviyorum. Başarıya giden zorlu hayat yolunda asla yalnız yürümeyeceksiniz.’’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER