SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA SÜNNET ŞENLİĞİNE HAZIR

ÇATALCA SÜNNET ŞENLİĞİNE HAZIR
Bu haber 25 Ağustos 2021 - 11:35 'de eklendi.

İlçeye kazandırdığı vizyon projelerin yanı sıra, organize ettiği etkinliklerle de Dünya şehri İstanbul’un etkinlikler merkezi olmaya başlayan Çatalca, Başkan Mesut Üner’in talimatıyla yine bir etkinliğe daha hazırlık yapmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde çocuk şenliği, yağlı güreşler, İlyas Demiroğlu Güreş Salonu açılışı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerin duyurumunu yapan Çatalca Belediyesi, şimdide Başkan Mesut Üner’in talimatıyla muhteşem bir sünnet şenliği etkinliği hazırladı.

Sünnet şenliği etkinlikleri günler öncesinden başladı. İlk etapta aileler, Çatalca Belediyesi’ne çocukları için sünnet kayıtlarını yaptırdılar. Sonrasında ise sünnet kaydı yapılan çocuklar, sırasıyla Çatalca Belediyesi tarafından hastaneye götürülerek sünnetleri gerçekleştirildi.

Çocukların sünnetleri tamamlandıktan sonra, sünnet şenlikleri hazırlıkları başladı. Sünnet şenliği etkinlikleri Karacaköy mahallesinde gerçekleşecek. Sünnet şenliği program dahilinde Sünnet Mevlidi, Fotoğraf Çekimi & Hediye Dağıtımı ve günün finalinde ise akşam sünnet düğünü organize edilecek. Sünnet düğününde sevilen sanatçılar Aysun Taşçeşme ve Haktan sahne alacak.

Karacaköy mahallesinde gerçekleşecek sünnet şöleni öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner, ‘’ÇATALCA’MIZDA YARINLARIMIZIN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZI ÇOK SEVİYORUZ. İlçemizde muhteşem bir sünnet şöleni organize ettik. Önce çocuklarımızın sünnetlerini yaptırdık. Sonrasında ise muhteşem bir ‘’Sünnet Şenliği’’ organize ettik. 4 Eylül Cumartesi günü Karacaköy mahallemizde ‘’Sünnet Şenliği’’ etkinliğimiz Sünnet Mevlidimizle başlayacak. Şenlik boyunca tarafımızdan günün anısına fotoğraflar çekilip, dağıtımı gerçekleşecek. Çocuklarımıza hediyelerde takdim edeceğiz. Günün finalinde ise çocuklarımıza muhteşem bir sünnet düğünü hazırladık. Sünnet düğünümüzde ise sevilen sanatçılar Aysun Taşçeşme ve Haktan sahne alacak. Her zaman ifade ettik, tekrar hatırlatıyoruz. Çatalca’mızda 7’den 77’ye tüm halkımız hayatları boyunca asla yalnız yürümeyecek. Sizleri çok seviyor ve Sünnet Şenliğimize bekliyoruz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER