SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA ŞEHİDİNİ UNUTMADI…ŞEHİT PİYADE KURMAY ALBAY GÖKHAN PEKER KABRİ BAŞINDA ANILDI

ÇATALCA ŞEHİDİNİ UNUTMADI…ŞEHİT PİYADE KURMAY ALBAY GÖKHAN PEKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
Bu haber 01 Haziran 2020 - 11:55 'de eklendi.

31 Mayıs 2017 tarihinde, Şırnak Şenoba’da meydana gelen elim helikopter kazasında şehit düşen Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker, Çatalca Nakkaş Mahallesinde bulunan kabri başında dualarla anıldı.

Pandemi nedeniyle şehadetinin 3. sene-i devriyesinde aile fertlerinin, yakınlarının, Belediye Başkanı Mesut Üner’in, İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel’in, ilçe protokolü ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen anma töreninde Kur’an-ı Kerim okundu, Şehit Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker kabri başında dualarla anıldı.

Kahraman Şehidimiz On Binlerin Gönüllerinde, Dualarında

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yayınladığı mesajda, “ 31 Mayıs 2017 tarihinde, Şehadetiyle hepimizi üzüntüye boğan, Şehidimiz Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker’i şehadetinin 3. sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu özlem ve minnet dolu acı günümüzde, artık hepimizin ailesi olan şehidimizin bizlere emaneti ailesiyle, Şehidimizi Nakkaş Mahallemizde bulunan ebedi istirahatgâhında dualarla andık. Pandemi nedeniyle sade bir törenle yâd ettiğimiz Kahraman Şehidimiz, biliyoruz ki binlerin, on binlerin gönüllerinde ve dualarında. Ruhu şad olsun” sözlerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER