SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA RÜYA GİBİ GÜNLER YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR

ÇATALCA RÜYA GİBİ GÜNLER YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR
Bu haber 16 Şubat 2024 - 10:35 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in Çatalca ilçesinin Cumhuriyet tarihine geçen projelerinin yanı sıra, Çatalca halkı  kültür, sanat ve spor alanında gelen müjdelerle adeta altın çağını yaşamaya durmaksızın devam ediyor. Başkan  Mesut Üner’in göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor kulübü  bölgede TFF 1’inci Lig’de mücadele eden ilk kadın futbol takımı, Kocaeli deplasmanında kazandığı galibiyetle süper lig yolunda önemli bir virajı başarıyla geçmeyi başardı.

Bölgenin ilk ve tek TFF 1’inci Lig’de mücadele eden Çatalca Belediyespor bayan futbol takımı, her yıl bir üst lig hedefini gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu anlamda geçtiğimiz sezonlarda üst üste iki yıl şampiyon olan ve iki yılda TFF 1’inci Lig’e yükselen Çatalca Belediyespor, artık Süper Lig’e yükselmek için gün sayıyor. Kocaeli deplasmanından gelen galibiyet, Çatalca Belediyespor bayan futbol takımını Süper Lig yolunda play – off maçlarına götürdü. Böylesine değerli deplasman galibiyetinde goller 9. dakikada Ceren Nurlu, 29. dakikada Kader Kısa ve uzatma dakikalarında 90+3. dakikada Hanife’den geldi. Bu galibiyet, Çatalca halkına büyük bir sevinç yaşattı.

Tarihi galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Göreve geldiğimiz günden bugüne her alanda değişen ve gelişen Çatalca için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalıştık. Bugünlere geldiğimizde ise her alanda değişen ve gelişen Çatalcamıza şahit olmamızın sevinci anlatılmaz yaşanır. An itibariyle önemli bir sevinci daha yaşamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Spora yatırım, yarınlara yatırım parolasıyla, her alanda olduğu gibi spor alanında da önemli başarılara imza attık. Çalışma dönemizin daha ilk yılında Çatalca Belediyespor Kulübümüzün kuruluşunu gerçekleştirdik. An itibariyle kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Çatalca Belediyespor Kulübümüz 18 farklı branşta, 34 konusunun uzmanı antrenör ve 1800’ü lisanslı 5000 sporcumuzla ilçe ve ülke sporumuza hizmet ediyoruz. Ayrıca kıymetli sporcularımızın yurt içinde ve yurt dışında kazandığı başarılar tüm ilçe halkımızın gururu oldu. Kulübümüzün en önemli branşlarından biri kadın futbol takımımız önemli başarılara imza attı. Kadın futbol takımımız iki yıl içinde aldığı üst üste kazandığı şampiyonluklarla, bölgemizin ilk ve tek TFF 1’inci Lig’de mücadele eden kadın futbol takımı olmayı başardı. Kocaeli deplasmanında aldığımız galibiyetle şimdide süper lig yolunda önemli bir virajı geçtik ve play-off maçları oynamaya hak kazandık. Tüm ilçe ve bölge halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Her zaman ifade ediyorum, tekrar hatırlatıyorum. Çatalcamızın adını tüm Dünya ve Türkiye her alandaki başarılarımızla durmaksızın konuşmaya devam edecek. Hayırlı olsun’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER